divendres, 6 de març del 2015

Presentació de Jordi Laboria, alcaldable per SI Cambrils. 27 de febrer 2015

Bona tarda,
Primer que tot agrair-vos la vostra assistència.
Arribat el moment de presentar-vos el candidat de Solidaritat Catalana de Cambrils per les pròximes eleccions municipals, Jordi Laboria.
Deixeu-me que us expliqui una mica la història de com he arribat fins aquí.
Vaig conèixer el Jordi el dia que l’ajuntament de Cambrils amb un ple extraordinari va aprovar la moció del 9N.
Un cop vaig acabar de parlar amb ell, se'm va quedar una sensació com us ho diria…. Una sensació de – encara queda gent amb ganes de treballar!-
Fa qüestió d’una setmana, ens vam tornar a reunir, aquesta vegada per parlar de les municipals 2015.
Crec que no havien passat 15 minuts, que ja havia pres la decisió, Sí, SI.
Es veu que enguany també és l’any del SI SI.
No us enganyo quan us dic que aquesta és una de les decisions més ràpides que he pres en aquesta vida.
Aquesta és la millor presentació que té el Jordi. Un home, il.lusionat, noble, treballador, constant i amb conviccions.
El Jordi va arribar a la nostra ciutat per amor. Després de què el seu pare es trasllades a la Canonja per feina, el destí va fer que conegués a la Carolina.
La Carolina de cal Infant. Una família cambrilenca de tota la vida. La seva mare i la seva tieta tenien la botiga de roba infantil a la plaça del pòsit, d’aquí la Carolina de Cal Infant. Els renoms cambrilencs sempre m’han fet molta gràcia. El seu tiet és el Pipes.... o també el Romaní.... curiós.
Bé, com us deia el Jordi, ara fa 20 anys va decidir casar-se amb la Carolina.
Hi ha frases que a mesura que passen els anys agafen sentit. Quan vaig acabar la reunió amb el Jordi, em va venir el cap allò que diuen que darrere d’un gran home hi ha una gran dona, doncs si senyor, així és....
Aquesta frase en política agafa molt de sentit, perquè quan una persona decideix embarcar-se en aquest camí, no s’embarca sòl, s’embarca ell/ella i tots els qui l’envolten... per tant Carolina dèiem que t’agraeixi jo personalment i també en nom del partit, haver donat suport el Jordi en aquest nou camí directe a l’Ajuntament.

El 2013 el Jordi es va posar com a coordinador de SI CAMBRILS, per tal que la feina feta per la Gemma Capella i tot l’equip del partit no anés a parar en una paperera.
Els qui coneixeu el Jordi sabeu que tot el que us he dit és veritat. El Jordi és i serà una persona que ens representarà molt bé en el nostre Ajuntament.
Senyors i senyores ara Sí, ara és l’hora de conèixer en Jordi Laboria.