divendres, 24 d’octubre del 2014

En aquest país, el més tonto fa rellotges de fusta!


Conegut com "el pequeño Nicolas" , quan realment li haurem de dir " el grande Nicolas". Poques coses us explicaré d'aquest personatge que passarà a l'historia mundial per fotresen del mort i del qui el vetlla. 
La seva història surt ara a la llum després d'anys de compartir reunions i concessions amb els màxims representants polítics. És una evidència claríssima de que vivim en un  país on les coses van molt malament.  Comença de la seva carrera d'ACTOR, com no podia se d'un altre manera, de la mà de la seva mare en un míting del PP. N
o és ningú PERÒ  té un palau llogat de 5000 euros mensuals, els cotxes que lloga d'alta gamma sóm impressionants, ha parlat en nom de Ministres a partits i polítics, ha anat a defensar l'Infanta, ha negociat en nom del país. En la seva declaració,  és capaç de descriure les dependències del CNI, fins el punt que la policia truca al CNI perquè arriben  a pensar  que és un d'ells ( jijijiji, sí que ho és d'intel.ligent).
La jutjesa encara flipa en colors.
Conclusió:
Quina casualitat que ningú del PP s'hagi preguntat mai que feia aquest jove? d'on i com treia l'informació? Que feia Nicolás en les reunions gairebé d'estat? qui el subvenciona? el CNI és un cos d'intel.ligència? Esperanzas, Botellas, Aznar i un llarg etc... mmmmm, perquè utilitza cotxes oficials? fa molt mala olor!
Sort han tingut  amb Nicolás que només tenia ganes de protagonisme perquè sí se li arriba a  girar el cervell, fa net de papers!
Reflexió:
Digues-me amb qui vas i et diré qui ets. En aquest país aquesta frase agafa dimensions desconegudes. Nicolás es mereix un carrer, una plaça i una autovia  amb el seu nom. Gràcies a ell hem vist que estem molt ben protegits, que el país no té cap mancança i que tot va de primera. La Moncloa, Ajuntaments, Diputacions, la Zarzuela....  són les Rambles de Barcelona. Olé tu, Nicolas!!!! 
En aquest país. el més tonto fa relloges de fusta!