diumenge, 4 de novembre del 2012

La República Independent d’en Duran


Aquest plat fusionat entre Convergència i Unió  està al límit de la fermentació, és més, té data de caducitat. 

Parin una mica d’atenció  Srs. de CIU,  perquè sembla que amb tants  anys  de matrimoni  el tema de convivència no el porten  prou  bé.  Ha arribat el  moment de que entenguin  els amics no són vitalicis ( els seus sous de si),que hi ha parelles que es volen molt però acaben amb un divorci, que l'oli i l'aigua per molt que vostès vulguin no els podran lligar....

Ara tenen dues opcions.

PROPOSTA N. 1  Anar a la consulta dels mediadors de parelles (psicòlegs)  per tal de trobar la fórmula màgica de que us torni l’amor, l’enamorament, el feeling,  la química etc etc... Aquesta opció surt poques vegades bé, però es recomana abans d’un divorci traumàtic i sobretot en aquells trencaments que un pensa que encara pot salvar alguna cosa. Us ho dic per experiència perquè amb el tema divorcis sóc una experta. No acostuma  a sortir bé però sempre et queda allò que ho has provat tot.
SEGONA OPCIÓ  Tranca definitivament els llaços, com a molt poden trobar un punt de  trobada per parlar dels fills i arribar acords puntuals.  Però és allò que diem de  “cada partit a casa seva”. Reconec que és una fórmula dura però a vegades la millor. 
Aquí en aquest moment, és quan entre en acció la mare i diu allò: “aquest noi no era per tu”, i ella ( la mare) amb la serenor que les caracteritza afegeix, “   nena  es tanca una porta i s'obren moltes finestres perquè corri l'aire,  et recordo   l'aire fresc i nou sempre neteja les cases, les deixa sense fum i sense males olors”.
CONCLUSIÓ
Poc menys d'un mes per a les eleccions. Amb contradiccions  vàries d'uns i  altres partits. Sense un programa clar sobre de la taula per part de ningú i   vostès que són matrimoni eclesiàstic de tota la vida i no s'aclareixen. No anem de cap manera, perquè nosaltres,   els ciutadans ja  que tenim grans dificultats per  sobreviure amb  aquesta crisi a  la qual ens hi han ficat una mica tots ( uns partits més que altres) ara només ens falten desavinences de les parelles mal casades.
És trist que el líder d’Unió digui el contrari del líder de Convergència, clar que després de llegir que no es veuen  des del passat 24 de setembre una ja es fa càrrec que la relació entre les dues federacions és excel.lent... fluïda, sense cap tipus d'esquerda, dit d'un altre manera que són l'ànima de la comunicació, oberta, sincera i amb un gran lema  i un sol discurs.