dimarts, 28 d’octubre del 2014

Ens ha tocat la GROSSA i aquesta no és la de Cap d'Any.

No faré llenya de l'arbre caigut, però clar no podem tampoc corre una espessa cortina i posar-nos una bena en els ulls per no veure el que està passant. 
Espanya té que treure tots els draps bruts per tapar la seva pròpia merda. Surt una gran merda del PP i del PSC, d'UGT, CCOO o Manos Limpias, per citar-ne alguns,  i ha continuació més merda de CIU. Això és evident. 
Quan ahir vaig llegir la noticia de l'Alcalde Trias em va caure l'ànima els peus. Tot i així, després de l'entrevista en directe de 8TV, li vaig atorgà el dubte de l'innociència.  Pero avui quan he vist el número de compte,   he pensat, - com dius tu Trias, ha pringar-. 
Tristesa, decepció, indignació, impotència,i no unes quantes coses més són les sensacions que tinc quan veig aquestes notícies. 
Si és mentida, que ho dubto, però en el suposat cas que sigues una gran mentida, aquesta pelada de merda ja no li treu ningú, perquè la gent sempre acabem pensant allò que diuen de - "cuando el rio suena, agua lleva"-, per tant li han destrossat la seva carrera, i tot sigui dit de pas, li tenia simpatia per en Trias, crec que com Alcalde no ho ha fet malament.
Ara bé, sí és veritat, demano un mínim de dignitat si és que encara en  queda per algun racó del país.
A hores d'ara, la cúpula de CIU, ja hauria de tenir tota la informació, pèl a pèl, de que hi ha de veritat i de mentida. Cal que el màxim responsable d'aquest partit, que al final semblarà una banda de mafiosos de la Sicília, cal que actuïn ja!
Encara vull pensar que dins d'aquest partit hi ha gent amb dignitat, gent amb vocació , per tant no sé a qui li toca, si el President Mas, si el portaveu o l'última figura de CIU, però per respecte els que no han sucat el xurro, exigeix-ho contundència. 
Aquesta contundència és per tots els partits. Ara, no pot sortir el Sr guapo del PSOE dient que ha fet un decàleg, ara? i els srs del PP dient que faran la llei de Partits, i els de Podemos que em fan pànic amb una vareta màgica tot pensant que són la gran alternativa, ni els d'ICV,que sembla que mai hagin trencat un plat, tot parlant d'ecologia i de polítiques d'esquerres mentres ells viuen en pisos de màxim luxe i uns quants llargs  etcs... contundència per tots, ERC, partits Independents  i tot el que es belluga.
M'encanta quan parlo  amb  polítics sobre la corrupció i tots tenen  la mateixa  gran resposta, suposo que les aprenen amb aquestes Congressos inútils,  i es queden tan amples dient ,  - TOTS ELS PARTITS TENEN COSES-.
Curiosament amb aquesta resposta estan d'acord totes les forces polítques, siguin del color que siguin. 
Sigui com sigui, avui és un dia més per passar a la llista dels  dies plens d'indignació absoluta, us asseguro que la tinc molt llarga aquesta llista. 
Ens ha tocat la GROSSA i aquesta no és la de Cap d'Any.