dilluns, 20 d’octubre del 2014

Srs. del PP, en aquesta partida no sí val tot!


Ahir el vespre, després d'un diumenge tranquil i abans d'anar a dormir, vaig decidir com faig molts dies donar una ullada el facebook. Quan vaig llegir les notícies referents els dos regidors del PP a Tarragona em vaig quedar, (ja que estem en època de castanyada), em vaig quedar de "pasta de moniato".
En aquell mateix moment vaig decidir  i anuncia en el Facebook que avui en parlaria, amb la gran sorpresa que el Sr. Alejandro Fernandez portaveu del PP a l'Ajuntament de Tarragona combinat amb uns quants càrrecs més,  em va contestar. 
El Sr. Alejandro Fernández, em diu, ens diu que es va disculapar al poc temps. 

Anem a veure Sr. Alejandro i membres del PP en general,
sí els sóc sincera no se per on començar, ho faré per la seva resposta que em serà més fàcil. Vosté creu que amb demanar disculpes ni ha prou? jo crec sincerament que no.

Molts catalans estem cansats d'escoltar: 

- com  recriminen dia sí i dia  el Sr.Artur Mas,  tot dient  que és President només   d'una part de catalans, i que no els representa.  Clar  jo ara em pregunto, vostès només són regidors d'una part de Tarragonins? aquesta pregunta la traspassa ja directament a la resta d'administracions.   Que passarà el dia, si mai arriba, que tinguin l'alcaldia? , mama por!

- com utilitzen de manera indiscriminada la paraula democràcia. Mirin, Srs del PP, per mi en aquest país la democràcia  és jove, mal criada i capritxosa. Només cal veure els passos que han de donar diàriament per tapar la boca a milers de Catalans perquè democràticament no puguem decidir el nostre futur polític. 

- com fan anar amb un ús i abús la paraula,  Constitució. O sigui segons el seu President el Sr. Rajoy,  en aquest país tot evoluciona fantàsticament molt bé, " viento en popa a toda vela". És més,  jo crec que si arribes d'un altre planeta i escoltes unes declaracions d'aquest Sr. pensaria que Espanya ( el país veí), és la primera potència del món mundial. És a dir, tot  evoluciona  menys la Constitució,  que només la toquen puntualment i en compte gotes. Seria com perdre la  virginitat poc a poc i  amb l'home que a vostès els agradi. Això sí que és evolucionar, digues que sí!

- com expliquen novel.les policíaques amb final nefast del malament que ens portem els catalans  amb tot allò que es belluga i que no utilitza la nostra llengua. Aquesta part no l'entenen? Jo li explico, se'ls omple la boca d'anar escampant  per tot Espanya ( país veí) tot dient que els nens a les escoles estan discriminats, que les families nouvingudes  se les veuen i se les desitgen per viure aquí, i un llarg etc... vostès tenen dues polítiques, la de la por i la d'escampar pelades de merda, que com molt bé sap,  alguna cosa queda. Digues que sí!

Podria fer una llarga llista de totes les coses que molts catalans estem cansats i malgrat això no insultem. Ahir i després de llegir la Sra. Herás i el Sr. Herráiz se'm va caure la cara de vergonya, li puc assegurar. 

Personalment, que vostès  pensin que com a persona que desitjo la independència pel meu país sóc un paràsit, francament,  me la porta al "pairo", però ja que s'utilitzi la paraula "ebola", per aquí ja no hi passo. No entraré  a valorar la nefasta gestió del PP davant d'aquesta malaltia, perquè demà el matí encara estaria escrivint, però crec que si algú ha de tenir cura utilitzant  aquesta paraula ( ebola) són vostès,  que tot sigui dit, han fet riure per tot el món. 

Personalment,  que el Sr. Herráiz hagi demanat perdó, em va fer recordar el ex rei del país veí ( pido perdón a los españoles, jijiji, quin riure) no n'hi ha prou, la dit molt grossa i si jo fos votant del PP de Tarragona, ( clar que m'hauria de fotre una gran òstia contra la tauleta de nit i perdre el coneixement total), exigiria el màxim representant en aquest cas el Sr Alejandro dimissions immediates, heu faltat el respecte no els independentistes, heu faltat el respecte a tots els Tarragonins, els vostres votants, i a la gent com jo, que tot i  no viure a Tarragona tinc molt clar que és la meva Capital. 

Per tant, demanaria els altres representants de l'Ajuntament de Tarragona, CIU, PSC, ICV que feu alguna cosa. Tarragona com a capital no es pot permetre el luxe de sortir per tots els mitjans amb aquests titulars. Tarragona som tots, els que i viuen i els qui no. 

Srs del PP, en aquesta partida no sí val tot.  Hi ha unes regles de joc que cal respectar. Per tant els faig una recomanació,  juguin les seves cartes, que nosaltres jugarem les nostres, facin les seves estratègies que nosaltres farem les nostres, i que guanyi el millor. El sol,  surt per tothom, per uns més que per altres, però per tothom.





1 comentari:

Anònim ha dit...

Se disculpa al día siguiente y pq sale en prensa.